Memphis Suche-Przetarte Żebra Tylne
Ten przepis służy 4. Jeśli 91 centów za porcję spada w budżecie, Memphis suche przetarte żebra z tyłu mogą być niesamowite bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz schab dziecko powrotem żeberka, sól, mielony kminek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Żeberka Na Sucho, Ziołowe przetarte żebra dziecka Na plecach, oraz Papryka-i-Ancho-przetarte wędzone żeberka dziecięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Co najmniej pół godziny i do 4 godzin przed planowanym gotowaniem żeber, obrać membranę z tyłu żeber i przyciąć nadmiar tłuszczu. Doprawić żebra obficie po obu stronach masą żeber. Przechowywać w lodówce.
Przygotuj grill do gotowania na pośrednim ogniu w temperaturze 300 stopni F przy użyciu drewna jabłkowego lub wiśniowego dla smaku.
Umieść żebra bezpośrednio na ruszcie do gotowania, mięsisty-strona do góry. Gotować przez 1 godzinę. Flip i gotować kolejne 30 minut. Flip ponownie i gotować, aż będą ładnie karmelizowane i złoty brąz, o kolejne 30 minut, ale mogą się różnić w zależności od grilla.
Przenieś żeberka na talerz.
Ułóż dwa duże dwuwarstwowe arkusze wytrzymałej folii aluminiowej, każdy wystarczająco duży, aby owinąć całą płytę żeber.
Przenieś żebra do folii, mięsisty-strona do góry. Złóż folię wokół żeber do opakowania. Szczelnie uszczelnij opakowania, uważając, aby nie przebić folii kośćmi żeber. Wróć do grilla na 45 minut do 1 godziny, aby osiągnąć pożądany stopień czułości. Najlepszym sposobem na określenie przydatności jest otwarcie folii po 45 minutach i wyczucie tekstury mięsa. To powinno być bardzo delikatne.
Opakowania foliowe przełożyć na talerz. Podnieś temperaturę grilla do 400 stopni F.
Wyjmij żeberka z folii i wróć na ruszt do gotowania.
Posypać lekko dodatkowym Rub żeberkiem # 9
Gotować przez 5 minut. Odwróć i posyp lekko drugą stronę żebrem i gotuj przez 5 minut. Flip ostatni raz i gotować przez 5 minut więcej.
Podawać 1/2 płyty dla każdego gościa.
Połącz wszystkie składniki, dobrze wymieszaj i przechowuj w szczelnym pojemniku.