Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina

Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina
Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ząbki czosnku, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym żurawinowym.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj polędwiczki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Usuń polędwiczki z marynaty, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
3
Polędwiczki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
20 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 160, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
6
Podawać z sosem z czerwonego wina, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwone WinoCzerwone Wino
SOSSOS
7
Uwaga: polędwiczki można smażyć na gorącej patelni do brązowego, a następnie piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alma de Los Andes Reserva Malbec z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia22
Magazyn