Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina
Melasa Polędwica wieprzowa z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 28g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz imbir, ząbki czosnku, melasę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana polędwiczka wieprzowa z sosem Barbecue kawowo-melasowym, Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem winnym żurawinowym.
Instrukcje
Połącz pierwsze 6 składników w płytkim naczyniu lub wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj polędwiczki. Przykryć lub uszczelnić i schłodzić 8 godzin.
Usuń polędwiczki z marynaty, odrzucając marynatę.
Polędwiczki grillowe, przykryte pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
20 minut lub aż termometr mięsa włożony do najgrubszej porcji zarejestruje 160, obracając się od czasu do czasu.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Podawać z sosem z czerwonego wina, w razie potrzeby.
Uwaga: polędwiczki można smażyć na gorącej patelni do brązowego, a następnie piec w temperaturze 375 przez 15 do 20 minut.