Melanie ' s Beef Barley Soup
Melanie ' s Beef Barley Soup może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swój repertuar dania głównego. Ten przepis służy 10. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 30g białka, oraz 13g tłuszczu. 48 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jęczmień, tymianek, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest znakomite. Spróbuj Seria zupy wołowej-część 2: zupa wołowo-jęczmienna, Zupa wołowo-jęczmienna II, oraz Zupa jęczmienno-wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprawić kawałki gulaszu wołowego solą i pieprzem do smaku.
Do dużego garnka do zupy włożyć sezonowaną wołowinę.
Dodać 2 łyżki oleju i smażyć przez 5 minut na dużym ogniu.
Dodaj jeszcze 2 łyżki oleju do garnka i dodaj cebulę, marchew i grzyby.
Saute przez 5 minut, często mieszając.
Dodać czosnek i tymianek do garnka i saute przez 3 więcej minut.
Dodać bulion z kurczaka i 3 szklanki wody do garnka.
Dodać mrożone mieszane warzywa, ziemniaki i jęczmień. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Wszystko razem wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Przykryj garnek, zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 1 do 1 1/2 godziny.