Meksykańska Kolacja Na Patelni
Meksykańska kolacja na patelni to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mieloną polędwicę, pomidory z puszki, kukurydzę z pełnego jądra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Spróbuj Meksykańska Kolacja Na Patelni, Kolacja Taco Na Patelni, oraz Włoska Kolacja Na Patelni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj brązowy ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić.
Podczas gotowania ryżu, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 5 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki. (
W razie potrzeby odcedzić i zwrócić wołowinę na patelnię.) Wmieszać fasolę i kolejne 4 składniki i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować 12 minut lub aż lekko gruby, mieszając od czasu do czasu.
Podawać mieszankę wołowiny na ryżu, a top z kwaśną śmietaną i kolendry.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.