Medaliony Wieprzowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Medalionów wieprzowych. Jedna porcja zawiera 256 kalorii, 25g białka, oraz 13g tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka grzybów, pieprz, pikantny, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. To jest przynoszone do Was przez smak domu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Medaliony Wieprzowe, Medaliony Wieprzowe Herbed, oraz Pikantne Medaliony Wieprzowe.
Instrukcje
Polędwiczki pokroić na 1/2 cala.- grube medaliony. Na patelni, brązowa wieprzowina w oleju przez około 2 minuty z każdej strony.
Wyjąć z patelni i odstawić.
W tej samej patelni roztopić masło.
Dodaj cebulę, grzyby i czosnek; saute przez 1 minutę. Wymieszać z mąką do wymieszania. Stopniowo mieszaj bulion, rozmaryn, słony, sól i pieprz. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 1 minutę lub aż zgęstnieje.
Połóż medaliony wieprzowe na mieszaninie. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż soki mięsne uruchomić jasne.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.