Meatball Sliders
Meatball Sliders może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 460 kalorii, 19g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, pomidory w soku, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Suwaki BLT Meatball, Meatball Sliders, oraz Meatball Sliders dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory przecier z sokiem, 1 puszka na raz, w blenderze i przenieść do miski.
Rozgrzać olej w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu, aż się połyska, następnie podsmażyć cebulę na złoty kolor, o 6 protokół.
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Dodać przecier pomidorowy, cukier, liść laurowy, i 1 1/2 łyżeczki soli i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż zgęstnieje, 40 do 50 protokół. Odrzuć liść laurowy.
Wymieszać razem bułkę tartą i mleko w dużej misce i odstawić 10 protokół.
Dodaj mięso, czosnek, ser, jajka, natkę pietruszki, oregano, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i zmiksuj rękami, aż dobrze się połączą (nie mieszaj). Uformować porcje 1/4 szklanki na klopsiki.
Rozgrzać olej w 10-calowej ciężkiej patelni na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie smażyć klopsiki, o 6 na raz, okazjonalnie obracając, aż dobrze rumiane i gotowane przez, 4 do 6 minut na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe łyżką szczelinową.
Dodaj odsączone klopsiki do sosu pomidorowego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż klopsiki zostaną podgrzane.
Zamontuj suwaki z klopsikiem i 1 łyżką sosu na bułkę, zabezpieczając każdy drewnianym kilofem.