Meat Loaf Supper
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj kolacji z bochenkiem mięsa. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 48% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 798 kalorii, 63g białka, oraz 28g tłuszczu. Przepis ten służy 2. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, marchwi, szynki delikatesowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kościół Wieczerza Szynka Bochenek, Meat Loaf, oraz Mom ' s Meat Loaf podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć jajko i mleko. Bułkę tartą wymieszać, 1/2 łyżeczki soli, cebuli, estragonu, tymianku, czosnku w proszku i pieprzu. Crumble wołowiny na mieszankę i dobrze wymieszać.
Na kawałku wytrzymałej folii pokrój mieszankę wołową w 9-1 / 2-in. x 6-1 / 2 po. x 1/2-in. prostokąt. Top z szynką i serem.
Roll up jelly-roll style, zaczynając od krótkiego boku i obierania folii podczas toczenia. Seal seam i kończy.
Miejsce w 11. x 7 po. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Ułóż ziemniaki i marchewkę wokół bochenka mięsa.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut. Obróć ziemniaki i marchewkę.
Piec 15-20 minut dłużej lub aż termometr mięsa odczyta 160° i warzywa będą miękkie.