Maślanka Jagodowa Coffeecake

Maślanka Jagodowa Coffeecake
Maślanka jagodowa może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 136 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 35 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Blueberry Coffeecake, Blueberry Coffeecake, oraz Zuzia ' s Blueberry Coffeecake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Przesiać razem 4 szklanki mąki, proszku do pieczenia, sody oczyszczonej i soli. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietany razem 1/2 szklanki masła i 1 1/3 szklanki cukru, aż lekkie i puszyste. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubij mieszankę mąki na przemian z maślanką, mieszając tylko do momentu włączenia. PAN w jagodach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
MasłoMasło
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. W małej misce, połączyć 2/3 szklanki mąki i 2/3 szklanki cukru. pokroić w 6 łyżek masła, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
4
Posypać wierzchem ciasta.
5
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn