Małże

Małże
Clamcakes jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 13g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 481 kalorii. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 17% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, piwo, sok z quahog i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko nielicznym bardzo spodobał się ten dodatek. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na dobry wynik spoonacular 64%. Spróbuj podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i biały pieprz wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj pozostałe składniki i wymieszaj, aż się dobrze wymieszasz.
3
W garnku wyposażonym w termometr olejowy rozgrzej olej rzepakowy do 350 stopni. Używając miarki 1/2 szklanki, weź trochę mieszanki małży i ostrożnie upuść małże do gorącego oleju. Smażyć w oleju rzepakowym na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia13
Magazyn