Masło Złożone
Masło złożone jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 205g tłuszczu, oraz w sumie 1823 kalorii. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jeśli masz rozmaryn, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 27 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Masło trójskładnikowe s, Masło Złożone Ramp, oraz Jak Zrobić Masło Złożone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Sprzęt specjalny: skrobak do ciasta pergamin lub plastikowa folia stojąca
Masło posiekać na jednolite kawałki za pomocą skrobaka do ciasta.
Włożyć olej do malaksera i dodać szczypiorek. Procesować, aż szczypiorek zostanie drobno posiekany.
Dodaj pozostałe zioła i zmiksuj, aż zioła zabarwią olej. Używając końcówki trzepaczki, ubijasz masło w mikserze?S pracy Miski na średniej prędkości, aż zmięknie i rozjaśnia kolor, o 5 do 7 protokół.
Dodać olej ziołowy do masła i ubijać przez kolejne 2 minuty, aż olej zostanie w pełni włączony.
Wyjmij masło z miski i łyżki na pergamin lub folię.
Zwiń w kłodę, używając krawędzi blachy do pieczenia, aby utworzyć ciasną kłodę. Schłodzić przez 2 godziny przed podaniem.