Masło Orzechowe

Masło Orzechowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła orzechowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 20g białka, 38g tłuszczu i w sumie 440 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 4 i kosztuje 51 centów za porcję. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy obejmują Death by Peanut Butter: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Pieczone pączki bananowe z masłem orzechowym z polewą czekoladową z masłem orzechowym (bezglutenowe + wegańskie).

Instrukcje

1
Połącz orzeszki ziemne i olej arachidowy w robocie kuchennym; mieszaj, aż będzie gładka. Przechowuj niewykorzystane porcje w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ArachidowyOlej Arachidowy
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn