Masło dyniowe III

Masło dyniowe III
Pumpkin Butter III może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przypraw. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje $2.1 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sok jabłkowy, przyprawę do ciasta z dyni, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 55%, co jest solidne. Spróbuj Dyniowe Tiramisu z sosem dyniowo-karmelowym na # SundaySupper dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na średnim ogniu wymieszaj puree z dyni, mus jabłkowy, sok jabłkowy, brązowy cukier i przyprawę do ciasta z dyni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu około 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Dużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 CalaDużą Lub Cukinię, Przekrój Wzdłuż Na ćwiartki I Pokrój Na Kawałki O Grubości 1/2 Cala
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść do sterylnych pojemników i schłodzić w lodówce do momentu podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia15
Magazyn