Masło Dyniowe {}

Masło Dyniowe {}
Masło dyniowe {} jest bezglutenowe i wegańskie przyprawa. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 9099 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś puree z dyni, zmielony cynamon, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Naleśniki dyniowe z masłem dyniowym klonowym {KitchenAid #SavorTheSavings} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem soku z cytryny, w dużym rondlu.Doprowadzić mieszaninę do wrzenia.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia, wymieszać sok z cytryny i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
3
Wlać do szczelnego słoika (- ów) i przechowywać w lodówce przez okres do dwóch do trzech tygodni i może być zamrożony przez okres do roku przed użyciem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia15
Magazyn