Marynowane Zielone Pomidory
Marynowane zielone pomidory to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Maślanka Marynowane Smażone Zielone Pomidory, Marynowana fasolka szparagowa i pomidory z koperkiem, oraz Marynowana fasola szparagowa z pomidorami, oliwkami i fetą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokroić w plastry o grubości 1/4 cala. Ułóż połowę plastrów w dużym płytkim naczyniu do serwowania; posypać połową cukru, soli i pieprzu. Top z pozostałych plastrów pomidora; posypać pozostałym cukrem, solą i pieprzem.
Ocet skropić równomiernie na pomidorach. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Przed podaniem obrócić plastry pomidora, zalać mieszaniną octu.
* Czerwone lub żółte pomidory można zastąpić zielonymi lub użyć mieszanki wszystkich trzech odmian.