Marynowane plastry indyka
Marynowane plastry indyka mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 179 kalorii, 35 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 osobom. Za 66 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką napój gazowany cytrynowo-limonkowy, proszek czosnkowy, sos sojowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to łatwe w przygotowaniu plasterki marynowanego ogórka, grillowane plastry marynowanych ziemniaków, zielona cebula i sos Romesco oraz grillowane plastry indyka.
Instrukcje
W blenderze połącz sos sojowy, olej, chrzan i proszek czosnkowy; przykryć i zmiksować na wysokich obrotach, aż masa będzie gładka.
Dodaj sodę, przykryj i miksuj na wysokich obrotach, aż masa będzie gładka.
Wlać do kilku dużych, zamykanych plastikowych torebek.
Dodaj indyka; delikatnie wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na noc, raz przewracając.
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Indyka grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do momentu, aż przestanie być różowy, od czasu do czasu obracając.