Marynowana kapusta Napa ze śliwkami Umeboshi

Marynowana kapusta Napa ze śliwkami Umeboshi
Marynowana kapusta Napa ze śliwkami Umeboshi może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka koszernej soli, octu ryżowego, kapusty napa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Marynowana Kapusta Napa, Chińska Pikantna Marynowana Kapusta Napa, oraz Napa Kapusta Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapustę przełożyć do dużej miski i oddzielić liście, a następnie wymieszać z koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
KapustaKapusta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić w temperaturze pokojowej, mieszając od czasu do czasu, 1 godzinę.
3
Wymieszać razem śliwki umeboshi, mirin i ocet ryżowy w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
śliwkaśliwka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Kapustę opłukać zimną wodą w durszlaku i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Mocno wycisnąć kilka razy 1 garść kapusty, aby usunąć nadmiar wody i przenieść do oczyszczonej miski. Powtórzyć z pozostałą kapustą. Wymieszać mieszaninę umeboshi, następnie schłodzić, przykryć, mieszając raz lub dwa razy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Marynowaną kapustę można schłodzić do 3 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn