Marokański letni gulasz z warzywami i kiełbasą
Marokański letni gulasz z warzywami i kiełbasą wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 398 kalorii, 21g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mielony kminek, pomidory w puszkach, bakłażan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 73%. Spróbuj Marokański Gulasz Warzywny, Marokański gulasz z kiełbasą, oraz Marokański gulasz z warzyw i soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w szybkowarze 6-litrowym na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i podsmażyć 2 protokół.
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Dodać kiełbasę do kuchenki; gotować 2 minuty, mieszając do kruszonki.
Dodać bakłażana i dalej 9 składników (bakłażan przez pomidory). Zamknij pokrywę bezpiecznie; doprowadzić do wysokiego ciśnienia w wysokiej temperaturze. Dostosuj ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotuj 4 minuty.
Zdejmij z ognia; umieść kuchenkę pod zimną bieżącą wodą.
Zdjąć pokrywkę i wymieszać z rodzynkami i tymiankiem.
Podawać na kuskusie; posypać serem.