Marokański gulasz z jagnięciną i morelami

Marokański gulasz z jagnięciną i morelami
Marokański gulasz z jagnięciną i morelami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 358 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Mieszanka czosnku, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest idealny do Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marokański Gulasz Jagnięcy, Marokański Gulasz Jagnięcy, oraz Marokański Gulasz Jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Jagnięcinę posypać solą i dodać do garnka. Gotować, często obracając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Przenieść do wolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Dodać cebulę i czosnek do garnka i gotować, mieszając często, aż zmiękną, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
5
Wlać bulion i sok i doprowadzić do wrzenia, skrobanie rumiane kawałki z dna garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
6
Wlać do wolnej kuchenki, dodać skórkę pomarańczową i laskę cynamonu. Przykryć i gotować na niskim, aż jagnięcina jest przetargu widłowego, 5 do 6 godzin. Wymieszać z morelami i miętą. W razie potrzeby doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
MorelaMorela
JagnięcinaJagnięcina
MiętaMięta
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić laskę cynamonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn