Marokańska Ciecierzyca Chili

Marokańska Ciecierzyca Chili
Marokańskie chili z ciecierzycy może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.15 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 289 kalorii, 14g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Jest idealny do Super Bowl. Jeśli masz zmielony cynamon, pomidory z puszki, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Marokańska zupa z ciecierzycy, Marokański Gulasz Z Ciecierzycy, oraz Marokański Gulasz Z Ciecierzycy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i następne 3 składniki; smażyć 5 minut. Wymieszać kminek i kolejne 7 składników; gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
KminekKminek
CebulaCebula
3
Dodaj 1 1/2 szklanki wody, koncentrat pomidorowy, ciecierzyca, i pomidory; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wymieszaj kolendrę i sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
CiecierzycaCiecierzyca
KolendraKolendra
PomidorPomidor
SokSok
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia68
Magazyn