Margarita-marynowany stek z grillowaną salsą Tomatillo
Przepis Margarita-marynowana Spódnica stek z grillowanym Tomatillo Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. To danie główne ma 648 kalorii, 51g białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 7,03 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z finecooking.com posiada 122 fanów. Jeśli masz awokado, pomidory, płatki pieprzu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Grillowany stek ze spódnicą i pieczony SOS Tomatillo, Spódnica stek marynowany z pieczoną salsą pomidorową, oraz Grillowany Marynowany Stek Ze Spódnicą.
Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować wina Miranda Lambert County Road Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.