Marchewka pieczona z miętą i pietruszką Gremolata
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Pan-pieczone marchewki z miętą i pietruszką Gremolatan spróbować. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 114 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 3 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz marchew, miętę, skórkę z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duszone golonki jagnięce z natką pietruszki-mięta Gremolata, Pikantny gulasz jagnięcy z Daktylem, miętą i natką pietruszki Gremolata, oraz Pieczona Czerwona Cebula Z Granatem, Pomarańczą I Natką Pietruszki Gremolata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść marchew, bulion i 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni i zagotuj na średnim ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniej i nadal gotować, aż marchew będzie miękka, 12 do 14 protokół. Odkryć i gotować, mieszając, aż płyn odparuje i marchewki są lekko rumiane, kolejne 2 do 3 minut. Doprawić 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
W międzyczasie połącz miętę, natkę pietruszki, sok, skórkę i pozostałe 3 łyżeczki oleju w małym naczyniu.
Posypać solą i pieprzem. Wrzucić ciepłe marchewki z mieszaniną ziół.