Marchew Łatwo Glazurowana
Łatwe glazurowane marchewki to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 2G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, ocet winny, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Marchew Łatwo Glazurowana, Easy Balsamic Glazurowana Marchewka, oraz Linda ' s Fantabulously Easy Honey Glazed Carrots dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel obficie osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać marchewki i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Umieść rondel na małym ogniu.
Dodać masło, brązowy cukier, i musztarda i ciepła, ubijając od czasu do czasu, aż masło stopi się i cukier rozpuszcza, o 3 protokół.Marchewki wrzucić do rondla.
Dodać ocet, wymieszać, aby pokryć marchewki i podgrzewać, aż będzie ciepło, o 2 protokół. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.