Marchew Z Brązowym Cukrem
Marchew z brązowym cukrem jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, masło, marchew, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Marchew Szkliwiona Brązowym Cukrem, Marchew Szkliwiona Brązowym Cukrem, oraz Marchew Szkliwiona Brązowym Cukrem.
Instrukcje
Podgrzać 1 cal wody do wrzenia w rondlu 3-quart.
Dodać marchew i, w razie potrzeby, 1/2 łyżeczki soli. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić pokryte 12 do 15 minut lub aż marchewki będą miękkie.
Podczas gotowania marchewki, brązowy cukier, masło, skórka pomarańczowa i 1/2 łyżeczka soli w 10-lub 12-calowej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, aż cukier się rozpuści i mieszanina jest bąbelkowa. Należy uważać, aby nie przegotować lub mieszanina będzie smakować przypalony.
Odcedzić marchewkę. Marchew wymieszać z brązowym cukrem. Gotować na małym ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu i delikatnie, aż marchewka będzie szkliwiona i gorąca.