Marchew Pomarańczowo-Glazurowana
Marchew pomarańczowo-Glazurowana może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 60 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koncentrat soku pomarańczowego, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu, zmielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marchewka Pomarańczowa Glazurowana, Marchew Pomarańczowo-Glazurowana, oraz Marchew Szkliwiona Pomarańczowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć marchew i bulion w średnim rondlu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut.
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, Środek słodzący i imbir do mieszanki marchwi, dobrze mieszając. Gotować, odkryte, na średnim ogniu 8 minut lub aż marchew będzie miękka i ciecz jest zmniejszona, mieszając od czasu do czasu.
Wskazówka: jeśli Twoje marchewki utykają, mocz je w lodowatej wodzie przez 20 do 30 minut, aż znów będą chrupiące.