Marchew Imbirowo-Rumowa
Marchew imbirowo-rumowa może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,01 zł za porcję. Jeśli masz cukier, masło, cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Marchew Glazurowana Imbirem, oraz Marchew Z Karmelizowanym Imbirem.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 3 składniki w holenderskim piekarniku; doprowadzić do wrzenia.
Dodaj marchew; zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 12 minut lub do prawie przetargu.
Odcedzić; wyrzucić plastry imbiru. Odstawić marchewkę na bok.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, mielony imbir, i czosnek; smażyć 2 do 3 minut lub aż cebula będzie miękka.
Dodaj zarezerwowane marchew, sól, i pieprz; smażyć 3 więcej minut. W razie potrzeby wymieszać z rumem i wanilią; gotować 1 minutę.
Włożyć pokrojoną marchew do plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym i przechowywać w lodówce do 2 dni. Lub dla dodatkowej wygody użyj pakowanych marchewek dla niemowląt.