Manicotti z boczkiem i serem

Manicotti z boczkiem i serem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Manicotti z boczkiem i serem. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 659 kalorii, 34g białka, oraz 43g tłuszczu każdy. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka grubo mleka mozzarella, sól koszerna, szpinak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Manicotti Z Boczkiem I Karmelizowaną Cebulą, Najlepszy Ser Manicotti, oraz Manicotti z wołowiną i serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla manicotti: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Spray 9-przez 11-calowy owalne lub prostokątne naczynie do pieczenia z oleju roślinnego gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
ManicottiManicotti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Doprowadzić duży garnek wrzącej osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać olej i makaron. Gotować, aż tylko miękkie, ale nadal firma do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Odcedzić i przykryć folią, aby zapobiec wyschnięciu makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
W dużej patelni nonstick, gotować boczek, aż chrupiące i brązowy, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach i odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
W dużej misce, dodać schłodzony boczek, szpinak, ricotta, parmezan, 1/2 łyżeczki soli, pieprz, gałka muszkatołowa i jajko. Mieszaj, aż dobrze się połączą. Za pomocą małej łyżki napełnij tubki manicotti mieszaniną ricotty.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Przez CiastoPrzez Ciasto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Do sosu: doprowadzić śmietanę, mleko, mąkę, sól, pieprz i gałkę muszkatołową na wolnym ogniu w ciężkim, średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodaj mozzarellę partiami, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i gładki. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu 1 minutę, ubijając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
10
Ubić w sosie pomidorowo-bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Połowę sosu wlać na dno przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż manicotti w jednej warstwie na sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
12
Wlać pozostały sos na wierzchu manicotti i góry z mozzarella.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
ManicottiManicotti
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Skropić oliwą z oliwek i przykryć naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Piec do ogrzania i bulgotania, 20 do 25 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Składniki

9plastryApplewood wędzony boczek, pokrojony na kawałki 1/2 calaApplewood wędzony boczek, pokrojony na kawałki 1/2 cala0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki0(może być lub przeglądać)kiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Dużejajko w temperaturze pokojowejjajko w temperaturze pokojowej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)mąka uniwersalnamąka uniwersalna283Orzechy dowolne (posiekane)pakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszonypakiet mrożony posiekany szpinak, rozmrożony i osuszony0(może być lub przeglądać)gałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona2szczypce Dużegałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona1586 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikrem do intensywnego biciakrem do intensywnego bicia0(może być lub przeglądać)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)1 pęczek świeżego szpinaku (około 3 filiżanek)6Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwek, do skropieniaOliwa z oliwek, do skropienia796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo starty parmezan, w temperaturze pokojowejświeżo starty parmezan, w temperaturze pokojowej8tubki do makaronu manicottitubki do makaronu manicotti113Orzechy dowolne (posiekane)szklanka grubo startej mozzarelli z pełnego mlekaszklanka grubo startej mozzarelli z pełnego mleka170Orzechy dowolne (posiekane)1/2 szklanki grubo startej mozzarelli z pełnego mleka1/2 szklanki grubo startej mozzarelli z pełnego mleka425Orzechy dowolne (posiekane)pełne mleko ricotta, w temperaturze pokojowejpełne mleko ricotta, w temperaturze pokojowej3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiSOS pomidorowo-bazyliowy, taki jak GDL dla docelowej bazylii pomidorowejSOS pomidorowo-bazyliowy, taki jak GDL dla docelowej bazylii pomidorowej796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn