Maltagliate z Borlotti, szalotki i rukoli
Maltagliate z Borlotti, szalotki i rukoli wymaga około 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 867 kalorii. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, wino, fasolę pinto i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Grillowany Kurczak Z Wiśniami, Szalotką I Rukolą, Kremowa Polenta z kurczakiem, karmelizowana szalotka, rukola, oraz Kotlety cielęce z pieczoną szalotką, rukolą i miękką polentą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron pokroić w zabawne kształty i odstawić na bok.
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14 cali saute patelni, rozgrzać oliwę z oliwek i szalotki na średnim ogniu i gotować, aż szalotki są miękkie, o 8 do 10 protokół.
Dodać fasolę i czerwone Wino i zmniejszyć płyn o połowę.
Dodać parmezan i zdjąć z ognia. Wrzucić makaron do wrzącej wody i gotować do miękkości, o 3 do 4 protokół.
Odcedzić i wrzucić do patelni z fasolą. Wróć do ciepła i wrzuć do płaszcza. W ostatniej chwili dodać rukolę, wrzucić 20 sekund, wlać do miski i podawać.
Zrób kopiec mąki na środku dużej drewnianej deski do krojenia. Zrobić dobrze w środku mąki i dodać jajka, olej i inne aromaty wybrać. Za pomocą widelca, ubić razem jajka, olej i aromaty i rozpocząć włączenie mąki począwszy od wewnętrznej krawędzi studni. W miarę rozszerzania studni, popychaj mąkę do góry, aby zachować kształt studni. Nie martw się, że ta początkowa faza wygląda niechlujnie. Ciasto zbierze się po dodaniu 1/2 mąki.
Zacznij ugniatać ciasto obiema rękami, używając przede wszystkim dłoni. Gdy masz spójną masę, usuń ciasto z planszy i zeskrobać resztki chrupiących bitów. Lekko mąkę deskę i kontynuować ugniatanie przez 3 więcej minut. Ciasto powinno być elastyczne i trochę lepkie. Kontynuuj ugniatanie przez kolejne 3 minuty, pamiętając, aby w razie potrzeby odkurzyć deskę. Zawiń ciasto w plastik i pozostaw na 30 minut w temperaturze pokojowej.