Maliny-Batony Czekoladowe
Batoniki malinowo-czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 199 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sody oczyszczonej, brązowy cukier, półsłodkie chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batoniki Czekoladowo-Malinowe, Batoniki Czekoladowo-Malinowe, oraz Malinowe Batoniki Z Gorącą Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, owies, sodę oczyszczoną i sól połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Odstawić.
Połączyć cukier i masło w średniej misce, i ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny masła i mieszać, aż dobrze wymieszane (mieszanina będzie kruchy.)
Wyjąć 3/4 szklanki ciasta; wrzucić z kawałkami czekolady. Odstawić. Wciśnij pozostałe ciasto na 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia i równomiernie rozprowadź dżem.
Posypać mieszanką czekoladową.
Piec w 375 30 minut lub do złotego koloru. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.