Malinowy Placek Ganache
Przepis Malina Ganache Pie może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 15 i kosztuje 90 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę Piekarską, śmietanę do bicia, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Malinowe makarony z czekoladowym Ganache, Rolada Malinowo - Czekoladowy Ganache, oraz Malinowy Tort Ganache Fudge dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mikrofalówka czekolada i śmietana w misce mikrofalowej na wysokości 2 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po każdej minucie. Ubić trzepaczką, aż czekolada całkowicie się rozpuści i dobrze wymieszać. Wymieszać 2 łyżki. dżem.
Wlać do skorupy. Przechowywać w lodówce 4 godziny.
Ułóż jagody na wierzchu ciasta. Mikrofalówka Pozostałe dżem i woda w małej misce do mikrofalówki na wysokiej 30 sek.; mieszać, aż dobrze wymieszane.
Pędzel na jagody. Przechowywać w lodówce.