Malinowy Budyń Chlebowy Z Białej Czekolady
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj malinowy budyń z białej czekolady. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 501 kalorii. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, bitej śmietany, malin i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń waflowy z malinami i białą czekoladą, Tarta Budyniowa Z Białej Czekolady Maliny, oraz Budyń Chlebowy Czekoladowo-Malinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 3-quart zapiekanka z gotowania sprayu.
W średniej misce, ubić jajka, mleko, śmietana, wanilia, cukier i sól z trzepaczką, aż dobrze wymieszane.
Dodaj chleb; naciśnij do mieszaniny jaj, aż równomiernie wchłonie. Wymieszać z malinami i frytkami do pieczenia.
Piec pokryte 30 minut; odkryć i piec 10 do 20 minut dłużej lub aż złoty kolor i zestaw.