Makieta maślana z puchem Marshmallow
Mock Buttercream z puchem Marshmallow jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, krem z prawoślazu, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Puch Marshmallow, Puch Piernikowy Marshmallow, oraz Domowe Pianki Puchowe.
Instrukcje
W misce miksera stojącego, ubić masło, aż będzie kremowe.
Dodać cukier i ubić do kremowego, następnie dodać wanilię.
Dodać puszyste pianki (lub krem Marshmallow) i ubić, aż puszyste.Umieścić w torbie rurki i rury na szczycie babeczki
Moim zdaniem najlepiej zadziałało na babeczkach. To było w porządku na ciasto warstwowe, ale Tekstura nie jest tak gładka, gdy rozłożone i wydaje się działać lepiej, gdy piped out w dollops.