Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane
Make-Ahead kwaśna śmietana i szczypiorek puree ziemniaczane jest bezglutenowe przystawka. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 16. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, śmietanę ze szczypiorkiem i cebulą oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dodać Do Przodu Czosnek Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane, Make-Ahead Puree Ziemniaczane, oraz Make Ahead Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray 13x9-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; odstawić. W 4-ćwiartowym holenderskim piekarniku umieść ziemniaki; dodaj wystarczającą ilość wody, aby przykryć ziemniaki. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić pokryte 20 do 25 minut lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić. Potrząśnij ziemniakami w holenderskim piekarniku na małym ogniu do wyschnięcia.
Masuj ziemniaki, aż nie pozostaną żadne grudki.
Dodać śmietanę, śmietanę, sól i pieprz; wymieszać do dobrze wymieszanego. Łyżka do patelni. Przykryć szczelnie folią i przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, ale nie dłużej niż 24 godziny. (Aby upiec od razu, skropić masłem i piec 30 minut, dodając cebulę przez ostatnie 15 minut pieczenia.)
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Masło skropić ziemniakami. Przykryć i piec 30 minut.
Cebulę posypać ziemniakami.
Piec 15-20 minut dłużej lub aż ziemniaki będą gorące.