Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem ciasteczkowym Cap' n Crunch
Makarony Cap 'n Crunch z nadzieniem Cap' n Crunch Cookie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten wegetariański przepis służy 22 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis z wybrednego podniebienia ma 1486 fanów. Jeśli masz brązowy cukier, ale nie mielone płatki zbożowe cap ' n crunch, cukier granulowany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Peppermint Crunch Cookie Dough Ball, Makarony Mocha Crunch, oraz Migdałowe Ciastka Makarony Ciasto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 280 stopni F. i wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia. Zważyć białka jaj, mąkę migdałową, cukier puder, cukier granulowany i zmielone płatki Cap ' n Crunch scale.In mikser stojak z nasadką trzepaczka dodać zważone białka jaj i cukru bicie na średniej prędkości. Uderzaj średnio-wysoko, aż utworzą się sztywne szczyty. Trwa blisko 5 minut. Zobacz zdjęcia do wizualizacji. Odstawić na kilka minut.
Do dużej miski wrzucić cukier puder, mąkę migdałową i płatki zbożowe. Wymieszać, aby połączyć.
Umieścić w przesiewaczu lub drobnym sitku i przesiać, aż wszystkie suche składniki przepuszczą. Delikatnie złóż białka do suchych składników, mieszając tylko do momentu połączenia. Zobacz zdjęcia do wizualizacji
Włożyć ciasto do dużej torebki z dużą okrągłą końcówką. Rury rund, o 1/2 cala od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia. Daj dobry kran lub dwa z patelni, aby usunąć pęcherzyki.
Piec makarony przez 22-25 minut. Zobaczysz skorupę na górze z "stopami" na krawędziach.
Pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed wyjęciem. Po ostygnięciu weź szpatułkę przesuniętą, aby poluzować pergamin. Sparuj makarony blisko siebie, aby przygotować się do filling.To przygotować ciasto Cap ' n Crunch ciasto bez jaj, ubić zmiękczone masło i cukry, aż będzie kremowe i gładkie. Wymieszać wanilią, mąką, solą i płatkami. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj kilka łyżeczek mleka, aby poluzować.
Umieść ciasto na ciastka w dużej torebce z suwakiem lub ciastkiem z dużą okrągłą końcówką i wyłóż lukier na środek makaronu, a na wierzch drugi makaron. Upewnij się, że ciasto na ciastka nie jest zbyt grube lub nie wyjdzie z torby. Najłatwiej było to zrobić bez napiwku na torbie. Używałem palców, aby równomiernie manewrować ciastem na makaronie.
Podawać w temperaturze pokojowej. Pozostałe makarony przechowywać w lodówce.