Makaroniki Czekoladowo-Migdałowo-Kokosowe
Makaroniki czekoladowo-migdałowo-Kokosowe wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 9g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli masz skórkę pomarańczową, sól, białko jaja i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest super. Spróbuj Makaroniki Migdałowo-Kokosowe, Makaroniki Kokosowo-Migdałowe, oraz Makaroniki Kokosowo-Migdałowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz kokosowe i słodzone mleko skondensowane.
Dodaj pastę migdałową i 5 kolejnych składników. Wymieszaj mini-kąski.
Ubij białko z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania jeszcze pików; złóż do mieszanki kokosowej.
Upuść przez heaping tablespoonfuls na pergaminie wyłożonych arkuszy do pieczenia.
Piec w 325 przez 20 do 21 minut, aż krawędzie będą złote, a wierzchołki lekko rumiane. Ostudzić całkowicie na blachach do pieczenia.
W razie potrzeby, mikrofalowe kąski czekolady i skrócenie w 1-cup szklanej miarki na wysoki 1 minutę lub do stopienia, mieszając raz.
Wlać roztopioną czekoladę do małej torby zamrażarki z zamkiem błyskawicznym. Wyciąć małą dziurkę w 1 rogu worka; skropić czekoladę na makaroniki i posypać prażonymi migdałami, w razie potrzeby.
Odstawić, aż czekolada będzie jędrna.