Makaron z pancettą i porami
Makaron z Pancettanem i pora może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.51 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Ten przepis od kobiety Pioneer ma 1 fanów. Jeśli masz zarezerwowane wody makaronu, waga pancetta, ciężki krem, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z Pancettanem i porami, Kremowy makaron ze słodkich ziemniaków Okinawa z porami i pancettą, oraz Spaghetti Carbonara z porami i pancettą.
Instrukcje
Makaron ugotować i odstawić. Rezerwy 1/2 szklanki wody makaronu.
Saute posiekane pancetta aż tłuszcz jest renderowany i zaczyna brązowieć.
Dodaj pokrojone pory i gotuj przez 8 minut. Po dodaniu porów, można również dorzucić pat lub dwa masła, jeśli chcesz. To nada potrawie przepyszny smak. Dodaję go po boczek jest rumiane, bo nie chcę masło do brązowego. Po 8 do 10 minutach wlać wino, a następnie gotować dodatkowe 1-2 minuty, aż zmniejszy się. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, a następnie wlać śmietanę.
Dodać sól i pieprz do smaku. Wymieszać z wiórkami parmezanu. Wrzucić makaron, dodając trochę wody makaronu do cienkiej w razie potrzeby.
Podawać z wiórkami parmezanu na wierzchu - - - pyszne!