Makaron Z Jagnięciną

Makaron Z Jagnięciną
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Pastan kiełbasa jagnięca spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 926 kalorii, 39g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $2.99 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sos pomidorowy z bazylią, kiełbasę jagnięcą, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona jagnięcina ze skórką z kiełbasy jagnięcej i sosem ze świeżych winogron, Easy Weeknight Pasta: makaron z kiełbasą i sosem grzybowym, oraz Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan i fasola z kiełbasą).

Instrukcje

1
Podgrzać garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać makaron; gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
4
Dodać kiełbasę; gotować około 10 minut, obracając raz, aż złoty kolor będzie brązowy i nie będzie już różowy (160°F).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Usuń kiełbasę z patelni na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
6
W tej samej patelni, sos do makaronu ciepła na wolnym ogniu, skrobanie dno patelni podnieść brązowe kawałki resztki z gotowania kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry1 Kiełbasa Wędzona Johnsonville®, Pokrojona W Plastry
7
Dodać 1/4 szklanki wody makaronu i odsączone gotowanego makaronu; wrzucić. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
8
Przełożyć na duży talerz. Wierzch z kiełbasą, serem i bazylią.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn