Makaron Portobello z grzybami

Makaron Portobello z grzybami
Makaron z grzybami Portobello zajmuje od początku do końca około 45 minut. Z tego przepisu wychodzą 4 porcje zawierające 528 kalorii, 18 g białka i 10 g tłuszczu każda. Za 1,55 dolara za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes wymaga octu z czerwonego wina, grzybów portabello, oliwy z oliwek i papryki. Kilku osobom naprawdę smakowało to danie główne. Ten przepis przygotowało 38 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 95%. Ten wynik jest niesamowity. Makaron z grzybami Portobello, makaron z grzybami Portobello i pieczony grzyb Portobello z jajkiem w koszulce w kremowym sosie grzybowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku zalanym wrzącą, osoloną wodą makaron farfalle ugotuj al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odpływ.
3
W międzyczasie na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą na średnim ogniu podsmaż czosnek, grzyby, czerwoną paprykę i cukinię do miękkości, około 10 minut. Często mieszaj. Wymieszaj z czerwonym octem winnym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Ugotowany makaron wymieszaj z mieszanką grzybów. Posypujemy tartym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
5
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn