Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.36 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, marynowane karczochy, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Florentine Egg Bake, Florentine Spaghetti Bake, oraz Pieczenie Kiełbas Florentine dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Podsmażyć cebulę, czerwoną paprykę i grzyby do miękkości, o 5 protokół. Wymieszać z mieloną wołowiną, solą i pieprzem. Gotować, aż wołowina jest rumiane, o 5 do 7 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Papryka Czerwona
Grzyby
Pieprz
Cebula
Wołowina
Sól
3
Wymieszać w sosie makaronowym, karczochy i szpinak, aż dobrze połączone. Wymieszać z gotowanym makaronem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Gotowany
Sos Do Makaronu
Karczoch
Szpinak
4
Przenieść do lekko natłuszczonej 13" X9 " patelni do pieczenia; posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Piec, odsłonięty, w 350 przez 15 do 20 minut lub do ogrzania przez i ser topi.