Makaron Penne Jednopalczasty

Makaron Penne Jednopalczasty
Jeden garnek Penne makaron może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oscar Mayer Center cut boczek, czosnek, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Jeden Garnek Serowy Kiełbasa Penne, Penne all ' Arrabbiata {Spicy Penne Pasta} - 50 kobiet w żywności-Ruth Rogers i Rose Gray, oraz Jeden Garnek Makaronu Fajita dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek gotować w dużej głębokiej patelni, aż chrupiące; usunąć z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Wyrzucić kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać mieloną wołowinę, grzyby, cebula i czosnek na patelni; gotować, aż mięso jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Pokruszony bekon.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dodaj połowę boczku do mieszaniny mięsa na patelni z pomidorami, sos do makaronu i wody; dobrze wymieszać. Przykryć; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Makaron wymieszać; dusić pod przykryciem, na średnim ogniu 20 min. lub aż makaron będzie miękki, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
7
Zdjąć z ognia.
8
Top z serem i pozostałym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
9
Odstawić, zadaszony, 5 min. albo aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
10
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje50
Ocena Zdrowia1
Magazyn