Rolada bananowa z kremem orzechowym
Przepis Rolada bananowa z kremem z orzechów laskowych może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz cukier puder, orzechowo-czekoladowy spread, białka jaj i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Ciasteczka bananowe z czekoladowymi orzechami laskowymi (Nocciolata) , Rolada z kremem truskawkowym, oraz Rolada Z Kremem Mandarynkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na blasze ułożyć orzechy laskowe.
Piec w 375 przez 8 protokół lub do lekko rumiane. Obróć orzechy na ręcznik.
Zwiń ręcznik; zetrzyj Skórki. Super.
Orzechy umieścić w robocie kuchennym; proces aż drobno zmielone.
Zwiększenie temperatury pieca do 40
Pokryj galaretkę o wymiarach 15 x 10 cali sprayem do gotowania; dno linii papierem woskowym. Papier woskowy zalać sprayem do gotowania; wsypać 1 łyżkę mąki.
Lekko łyżka 1 1/2 szklanki mąki do suchych miarek, i wyrównać nożem.
Mąkę i orzechy połączyć, dobrze mieszając trzepaczką. Ubić żółtka w dużej misce z mikserem z dużą prędkością przez 4 minuty.
Dodać 1/3 szklanki cukru granulowanego, ubijając aż będzie gęsty i blady (około 2 minut).
Dodać mieszaninę mąki, ubijając tylko do połączenia. Wymieszać z bananem.
Białka ubić mikserem z dużą prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo dodawać 2/3 szklanki cukru granulowanego, 1 łyżkę na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białek jaj w mieszaninę bananów; delikatnie złożyć pozostałą mieszaninę białek jaj.
Delikatnie rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 400 przez 12 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po dotknięciu lekko w środku. Ciasto poluzować z boków patelni; wyłożyć na naczynie posypane 1 łyżką cukru pudru.
Ostrożnie odkleić papier woskowy; fajne ciasto 1 minuta. Zaczynając od długiego końca, zwiń ciasto i ręcznik razem.
Miejsce, szew stronie w dół, na stojaku z drutu; całkowicie schłodzić.
Połączyć serek śmietankowy, orzechowo-czekoladowy spread, i wanilii; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Stopniowo dodawać 1 1/2 szklanki cukru pudru, ubijając aż do wymieszania.
Rozwiń ciasto ostrożnie i usuń ręcznik.
Rozłóż mieszankę twarogu na torcie, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół zewnętrznych krawędzi.
Przełożyć ciasto i umieścić, szew w dół, na talerzu. Przykryć i schłodzić 2 godziny.
Posypać 1 łyżką cukru pudru.
Ciasto pokroić na 14 plastrów.