Magiczne Kaboby z tuńczykiem Houdini z ananasową glazurą
Magiczne Kaboby Houdini z tuńczykiem z ananasową glazurą to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 18620 kalorii, 2975g białka, oraz 628g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $437.9 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz habanero, paprykę, sok ananasowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przyprawiony Tuńczyk Z Glazurą Ananasową, Burgery z tuńczykiem z glazurą ananasowo-musztardową i zielonym Chile-pikle Relish, oraz Burgery Houdini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 12 składników-szalotki przez cynamon-przełożyć do blendera i puree.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zalać marynatą do plastikowej torebki, a następnie dodać tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
3
Włóż torebkę, dobrze uszczelnioną, do lodówki na 2-6 godzin, obracając co jakiś czas, aby równomiernie rozprowadzić marynatę.Jeśli używasz drewnianych szaszłyków, przykryj je wodą w płytkim naczyniu i odstaw na 2 hours.In garnek wrzącej wody, blanszować paprykę, cukinię i cebulę przez 1-2 minuty w zależności od wielkości plastrów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
Potrójne, Przycięte
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
4
Odcedzić i osuszyć.Dodać ananas glazury umieszczając sok ananasowy, sok z cytryny, imbir, chili, soja, miód i kolendra w rondlu. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do średnio niskiego, gotując, aż mieszanina zostanie zmniejszona o połowę. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
(kubańska Mieszanka Przypraw)
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wyjąć tuńczyka z lodówki i odsączyć marynatę.Na metalowych lub drewnianych szaszłykach naprzemiennie nawlecz składniki: plasterek cebuli, tuńczyka, ananasa, papryki, cukinii itp. lub w dowolnej kolejności, która Ci się podoba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
(kubańska Mieszanka Przypraw)
Potrójne, Przycięte
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Drewniane
6
Rozgrzej grill do średniej wysokości i gotuj kabobs przez około 6-8 minut, obracając raz. Używaj ananasowej glazury często szczotkować kaboby jako gotowanie i mżeć wszelkie pozostałe na talerzach.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Raymond R Collection Merlot. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.