Magic Cookie Brownies
Przepis Magic Cookie Brownies może zaspokoić Amerykański głód w mniej więcej 45 minut. Ten deser ma 229 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 124 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, wanilia, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Magiczne Batoniki Na Ciasteczka, S ' Amore Magic Cookie Bars, oraz Cakespy: Magic Cookie Bar Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 8-calowa kwadratowa metalowa patelnia z nonstick foil.In Robot kuchenny, przetwarza krakersy graham na okruchy.
Dodać cukier i pulse do wymieszania, następnie dodać masło i sól i pulse. Odmierz około 2/3 szklanki mieszanki okruchów i odstaw na bok. Wciśnij pozostałe okruchy na patelnię.
Umieść patelnię w zamrażarce, podczas gdy ciasto brownie.Przygotuj ciasto brownie. Masło rozpuścić w średniej wielkości rondlu. Wymieszać z cukrem i kakao w proszku. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i mieszać delikatnie przez około 30 sekund, aby ogrzać cukier. Wyłączyć ogień i pozostawić mieszaninę cukru na 5 minut. Wymieszać wanilią i solą.
Dodać zimne jajko, ubijając lub mieszając do wymieszania, następnie wymieszać proszek do pieczenia i mąkę.
Niech ciasto ostygnie nieco tak, aby nie stopić chipsy czekoladowe, a następnie mieszać je do ciasta.
Wlać do patelni i piec przez 20 minut lub do momentu, gdy pojawią się ciasteczka i wykałaczka włożona wychodzi z wilgotnymi okruchami (nie ciasto).
Ostudzić całkowicie na patelni. Kiedy całkowicie ostygnie, naciśnij kawałek folii na ciastka i zamrozić na dwie godziny lub do uzyskania stałej masy.Przygotuj polewę. (ten krok jest opcjonalny)
Wlać skondensowane mleko do dużej miski zabezpieczonej przed kuchenką mikrofalową i przykryć folią, pozostawiając trochę odsłoniętego mleka, aby para mogła uciec. Kuchenkę mikrofalową przez 6 minut przy 50% mocy, mieszając po dwóch minutach, a następnie mieszając po co 30 sekund do 1 minuty przerwy lub tuż przed pęcherzykami mieszaniny z boku miski. Miej na to oko, albo wszystko się przekręci. Możesz też całkowicie pominąć ten krok i po prostu użyć mleka skondensowanego w temperaturze pokojowej, niepoddanego kuchence mikrofalowej.
Wyjąć zamrożone brownie z zamrażarki.
Zraszacz zarezerwowane mieszaniny Grahama na górze i naciśnij go, aby szczelną, cienką warstwę. W międzyczasie wymieszać razem chipsy i orzechy.
Na okruchy wlać skondensowane mleko.
Skondensowane mleko posypać równomiernie kęsem/orzechami i lekko docisnąć.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 przez 25 minut lub aż skondensowane mleko będzie brązowe i bąbelkowe na brzegach.
Piec 8 cali lub 9 cali kwadratowy patelni ulubionego przepisu brownie. Upewnij się, że patelnia jest wyłożona folią!
Umieścić ciasteczka w zamrażarce, aż zostaną zamrożone stałe. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Skropić cienką warstwę skondensowanego mleka na zamrożone ciasteczka.
Połóż krakersy Grahama płasko na ciastkach.
Pozostałą część puszki (można użyć wszystkich lub nieco mniej, jeśli chcesz) posypać krakersami graham, a następnie posypać 1 filiżanką różnych frytek i około pół filiżanki orzechów.
Piec przez 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe. Spokojnie, spokojnie, cięcie.