Lżejsze pasty Cornish

Lżejsze pasty Cornish
Przepis lżejsze pasty Cornish mogą być wykonane w około 1 godzinę i 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.05 za porcję. 51 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pietruszkę, ziemniaki, olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pasty Kornwalijskie, Pasty Kornwalijskie, oraz Pasty kornwalijskie.

Instrukcje

1
Aby zrobić nadzienie, wymieszaj wszystko razem w misce z łyżeczką czarnego pieprzu i 1 łyżką zimnej wody. Dodać szczyptę soli i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Linia 1-2 blachy do pieczenia lub tace z pergaminem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Aby zrobić ciasto, włóż mąkę, proszek do pieczenia i masło do robota kuchennego. Pulsuj, aż mieszanina będzie przypominać drobną bułkę tartą. Wlać olej, żółtko i 5 łyżek zimnej wody. Pulsuj ponownie, aż ciasto zacznie się łączyć, dodając kolejną -1 łyżkę wody lub w razie potrzeby. Jeśli delikatnie naciśniesz ciasto i skleja się, wiesz, że ma odpowiednią konsystencję. Wyłóż ciasto na powierzchnię roboczą i delikatnie wciśnij je w gładką kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera1/4 Szklanki Cienko Pokrojonych Młodych I Delikatnych łodyg Selera
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone BrzoskwiniePokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Ciasto pokroić na 6 równych kawałków. Dla każdego ciasta lekko i krótko uformuj jeden kawałek ciasta na gładką kulkę. (Trzymaj pozostałe kawałki owinięte folią spożywczą, aż będą potrzebne.) Naciśnij piłkę w dół, aby wyrównać spłaszczoną rundę. Następnie rozwałkuj ciasto na lekko posmarowanej mąką powierzchni, tak cienko, jak to tylko możliwe, do okręgu o średnicy nieco ponad 20 cm, zachowując Okrągły kształt dłońmi podczas toczenia. Gdy wałkujesz ciasto cieńsze niż zwykle, ostrożnie obchodź się z nim, aby zapobiec jego złamaniu, i utrzymuj powierzchnię roboczą i wałek do ciasta lekko posypany mąką, aby zapobiec przywieraniu ciasta. Użyj podstawy 20cm luźne dno ciasto puszka (lub podobne) jako przewodnik do cięcia wokół do neaten krawędzie ciasta (krok 1). Łyżka szóstą nadzienia w dół środka okręgu ciasta i lekko docisnąć ręką, aby pomieścić i lekko spłaszczyć. Zwilżyć brzegi ciasta wodą (krok
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)Bardzo Drobny Ser Ricotta Z Pełnego Mleka (do Udoskonalenia, Przetwarzaj W Robocie Kuchennym Przez 1 Minutę)
6
i ostrożnie przełóż jedną stronę ciasta, aby połączyć drugą stronę (Krok 3), chowając nadzienie, aby utrzymać je w środku. Nacisnąć złącza, aby uszczelnić, a następnie wykonać cienką ozdobną krawędź, zwijając lub zwijając krawędź ciasta na całej długości. Naciśnij, aby uszczelnić. Powtórzyć z pozostałym ciastem i nadzieniem. Posadź każdą pastę na blasze do pieczenia lub tacy, a następnie przebij mały otwór w górnej części każdego z nich, aby para uciekła. Ubij białko jaja, aby poluzować, a następnie posmaruj trochę każdą pastę do glazury(Krok 4).
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec przez 15 minut, a następnie obniżyć piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Wymieszać z większą ilością białka i piec kolejne 35 min, aż ciasto będzie chrupiące i złociste, pokrywając luźno folią, jeśli zbyt szybko się brązowieją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
9
Wyjąć szeroką szpatułką i pozostawić do ostygnięcia lekko na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
10
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn