Lukier Z Serem Wiśniowo-Orzechowym

Lukier Z Serem Wiśniowo-Orzechowym
Wiśniowo-orzechowy twarogowy lukier może być tylko lukier, którego szukasz. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1014 kalorii, 6G białka, oraz 60 g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, cukier puder, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Babeczki maślane z lukrem wiśniowo-serowym, Ciasto wiśniowo-czekoladowe z lukrem twarogowym, oraz Babeczki czekoladowo-wiśniowe z lukrem z bitą śmietaną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij masło i ser śmietankowy w misce do mieszania na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy; wymieszaj w ekstraktach waniliowych i kokosowych. Stopniowo dodawać cukier puder, dobrze ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Złóż posiekane orzechy pekan i wiśnie maraschino.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky, Np. Angel's EnvyWhisky, Np. Angel's Envy
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn