Lukier Kokosowo-Marshmallow

Lukier Kokosowo-Marshmallow
Lukier kokosowo-Marshmallow maślany jest bezglutenowe lukier. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 794 kalorie, 0g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i odebrać masło, ekstrakt z kokosa, krem prawoślazu, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Czerwone aksamitne babeczki z polewą z pianki, Babeczki z przyprawami dyniowymi z polewą maślaną Marshmallow, oraz Tort ze słodkich ziemniaków mamy z polewą maślaną Marshmallow.

Instrukcje

1
Ubij masło i krem z prawoślazu razem z mikserem elektrycznym, aż dobrze się wymieszają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe KawałkiBatoniki Z Mlecznej Czekolady), Połamane Na Małe Kawałki
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Dodaj ekstrakt kokosowy, dobrze mieszając. Stopniowo dodawać cukier puder, ubijając, aż będzie puszysty i dobrze wymieszany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn