Lody Espresso
Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1692 kalorii, 24g białka, oraz 119g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pokryte czekoladą ziarna espresso, espresso, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ciasto czekoladowo-Espresso z bitą śmietaną, Ciasteczka truskawkowe i lody śmietankowe, oraz Lody Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej miarce wymieszać śmietanę, słodzone mleko skondensowane, espresso i ekstrakt waniliowy. Przechowywać w lodówce, aż dobrze schłodzone, o 1 godzinę.
Gdy mieszanina jest dokładnie schłodzone, włączyć maszynę do lodów i wlać mieszaninę śmietany. Ubijać, aż mieszanina wygląda sypki jak miękkie służyć, 12 do 15 minut.
Umieść pojemnik w zamrażarce, aż lody będą wystarczająco twarde, aby je zgarnąć, na kilka godzin.
Podawać z bitą śmietaną i czekoladowymi ziarenkami espresso.