Loco Moco

Loco Moco
Loco Moco może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Na 2,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 597 kalorii, 31g białka, oraz 43g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sos sojowy, sos ostrygowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis od Norecipes ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Spróbuj Loco for Moco: Połącz i rozszerz Loco Moco, Loco Moco, oraz Loco Moco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj mieloną wołowinę, panko, cebula, sos ostrygowy, sos worcestershire i czarny pieprz do miski i wymieszać, aż dobrze połączone, ale nie być zbyt agresywny z mieszania lub będzie to paszteciki zbyt gęsty. Pałeczki działają naprawdę dobrze do mieszania. Podzielić mieszaninę na 4 kawałki i uformować je na 4 paszteciki, które są o grubości 3/4 cala (2 cm).
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sos OstrygowySos Ostrygowy
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Galaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na NosGalaretka Z Pomarańczy Pokrojona W Kliny, Idealna Na Nos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu, aż będzie gorąca, a następnie dodać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać paszteciki i smażyć, aż będą miały brązową skórkę z jednej strony (około 2 i 1/2 minuty). Odwrócić paszteciki i smażyć, aż są gotowane przez (kolejne 2 1/2 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Przenieść paszteciki na talerz, a następnie dodać grzyby, smażyć, aż grzyby są dobrze rumiane. Podczas gdy grzyby są smażenia ciepła innym sauté patelni, dodać trochę oleju i smażyć jajka jednak chcesz je.Przesunąć grzyby na boki patelni i roztopić masło w środku wraz z mąką. Zasmażyć zasmażkę na Średni brąz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Zdjąć patelnię z ognia i ubić bulion wołowy, sos sojowy i bourbon. Gdy mieszanina jest gładka i wolna od grudek, umieścić go z powrotem na piecu i doprowadzić do wrzenia, gotowanie, aż sos jest ładny i gruby. Na talerz Loco Moco, najpierw odłóż kopiec gorącego ryżu. Top z pasztecikami wołowymi, a następnie posypać garścią smażonej szalotki. Wszystko przykryć sosem grzybowym, a następnie przykryć jajkiem sadzonym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paszteciki WołowePaszteciki Wołowe
Bulion WołowyBulion Wołowy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia12
Magazyn