Loaded Turkey Melt
Załadowany Stop indyka wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 250 i kosztuje 6 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać krążki cebuli, Delikatesy indyka, ser mozzarella, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Loaded Mexican Egg and Cheese Melt, BBQ Turkey Melt, oraz Day-After Turkey Melt.
Instrukcje
Wymieszać awokado, majonez i czosnek w proszku.
Rozprowadzić mieszaninę awokado po jednej stronie 4 kromek chleba. Wierzch równomiernie z indykiem, pomidorem, cebulą, boczkiem, serem i pozostałymi kromkami chleba.
Połowę masła rozłóż po jednej stronie każdej kanapki.
Miejsce, maślane boki w dół, w dużej gorącej patelni nonstick. Gotować na średnim ogniu 6 minut lub aż złoty.
Rozłóż pozostałe masło na niewęgnięte boki; włączyć i gotować 6 Więcej minut lub aż złoty. Powtórz, jeśli to konieczne, dla pozostałych kanapek.
Kanapki z masłem umieścić na blasze do pieczenia.
Umieść drugą blachę do pieczenia na kanapkach.
Piec w 400 przez 20 minut lub do złotego koloru.