Letnie Tacos z dyni z awokado Chimichurri

Letnie Tacos z dyni z awokado Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tacos z dyni z awokado Chimichurri. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 20g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 98 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cukinię, rzodkiewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tacos z krewetkami z sosem awokado Chimichurri, Letnie Wegetariańskie Tacos z kremem z awokado, oraz Zimowe i letnie Squash Curry Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw zrobić sos chimichurri. W robocie kuchennym połącz pietruszkę, kolendrę, awokado, czosnek i sok z limonki lub ocet. Proces, zatrzymując się, aby zeskrobać boki pojemnika raz lub dwa razy. Po uruchomieniu maszyny powoli strumień w oliwie z oliwek i wodzie. Doprawić płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Użyj szpatułki, aby przenieść sos do małej miski i przykryć it.In duża patelnia na średnim ogniu, dodać mżawkę oliwy z oliwek i podsmażyć czerwoną cebulę i kukurydzę przez około 5 minut, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj jalapeo, cukinia, żółty squash i posypać solą i czarnym pieprzem. Gotować przez 5 minut lub dłużej, często mieszając, aż squash stracił znaczną ilość wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj pomidory koktajlowe i black-Eyed peas, mieszając, aż mieszanina zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Squash żółtySquash żółty
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Wyjmij wypełnienie taco z ciepła i ustaw aside.In mała patelnia na średnim ogniu, podgrzać każdą tortillę z obu stron przez kilka sekund, aż się ogrzeje. Lub układaj tortille na talerzu, przykryj i mikrofaluj przez kilka sekund, aż się rozgrzeją. Łyżka do napełniania taco w środku każdej tortilli. Na wierzch obficie polać sosem chimichurri (nie skąpić) i pokrojoną rzodkiewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn