Letnie Tacos z dyni z awokado Chimichurri

Letnie Tacos z dyni z awokado Chimichurri
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tacos z dyni z awokado Chimichurri. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 717 kalorii, 20g białka, oraz 41 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. 98 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, cukinię, rzodkiewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tacos z krewetkami z sosem awokado Chimichurri, Letnie Wegetariańskie Tacos z kremem z awokado, oraz Zimowe i letnie Squash Curry Tacos dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Najpierw zrobić sos chimichurri. W robocie kuchennym połącz pietruszkę, kolendrę, awokado, czosnek i sok z limonki lub ocet. Proces, zatrzymując się, aby zeskrobać boki pojemnika raz lub dwa razy. Po uruchomieniu maszyny powoli strumień w oliwie z oliwek i wodzie. Doprawić płatkami czerwonej papryki, solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Użyj szpatułki, aby przenieść sos do małej miski i przykryć it.In duża patelnia na średnim ogniu, dodać mżawkę oliwy z oliwek i podsmażyć czerwoną cebulę i kukurydzę przez około 5 minut, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodaj jalapeo, cukinia, żółty squash i posypać solą i czarnym pieprzem. Gotować przez 5 minut lub dłużej, często mieszając, aż squash stracił znaczną ilość wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i dodaj pomidory koktajlowe i black-Eyed peas, mieszając, aż mieszanina zostanie podgrzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie PlasterkiZielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki
Squash żółtySquash żółty
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
3
Wyjmij wypełnienie taco z ciepła i ustaw aside.In mała patelnia na średnim ogniu, podgrzać każdą tortillę z obu stron przez kilka sekund, aż się ogrzeje. Lub układaj tortille na talerzu, przykryj i mikrofaluj przez kilka sekund, aż się rozgrzeją. Łyżka do napełniania taco w środku każdej tortilli. Na wierzch obficie polać sosem chimichurri (nie skąpić) i pokrojoną rzodkiewką.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChimichurriChimichurri
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn