Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupę, więc spróbuj letniej zupy owocowej. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, wodę, szybko gotującą się tapiokę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Letnia Zupa Owocowa, Lato-Zupa Owocowa, oraz Sałatka z pestkowych owoców szpinaku: najlepsza letnia kolacja z owocami podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu połączyć cukier, tapiokę I 1-1 / 2 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu przez 5-6 minut lub do zgęstnienia i klarowności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapioka
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z koncentratem soku pomarańczowego i pozostałą wodą do rozmrożenia koncentratu. Wymieszać truskawki, brzoskwinie i pomarańcze. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku Pomarańczowego
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Drobna Sól Do Brzegów Szklanek
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Tuż przed podaniem wymieszać banany. W razie potrzeby każdą porcję uzupełnij miarką sorbetu.